Talma Wonen + Zorg Talma Wonen + Zorg

Soms lukt het niet meer om zelfstandig te wonen door lichamelijke of psychogeriatrische problemen, dan bent u welkom op één van onze wonen met zorg locaties. Bij Talma Haven of Talma Het Dok kunt u wonen zoals thuis: veilig en vertrouwd. Op beide locaties ontvangt u alle services en zorg die u nodig hebt. 

 

Kleinschalig Wonen

Wij vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te leven zoals u het wilt. in onze huiskamers van het Kleinschalig Wonen komen onze bewoners dagelijks samen om activiteiten te ondernemen. De bewoners creëren op deze manier een dagritme, stimuleren elkaar om mee te doen aan activiteiten en ontmoeten elkaar. Zorgmedewerkers ondersteunen de cliënten daarbij. Iedere bewoner beschikt daarnaast over een eigen appartement met daarin een eigen sanitaire ruimte. 

 

‘Wij vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te leven zoals u het wilt.’

 

 

Voor wonen met zorg heeft u een indicatie nodig van het CIZ (Centraal Indicatieorgaan Zorginstellingen) en geldt een eigen bijdrage. Het is mogelijk dat er een wachtlijst geldt voor deze woon-zorgvorm. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanvragen van de indicatie, kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseur. Bel naar 681735 voor meer informatie. 

 

 

 

Aanbod

De zorgcentra van Talma Urk liggen midden in een jonge wijk met veel woon- en winkelvoorzieningen voor ouderen.

Kosten

Wat kost de dienstverlening van Talma Urk en wat krijgt u vergoed?

Faciliteiten

In beide zorgcentra worden ook andere diensten aangeboden.

Wachtlijst

Talma Urk heeft op dit moment een korte wachtlijst van 12 personen. Voor deelname aan de dagverzorging is geen wachtlijst. Voor Thuiszorg is geen wachtlijst.