Talma Culinair Talma Culinair
Veilig Voedsel

Talma Urk biedt verschillende services aan, waaronder maaltijden, Tafeltje Dekje en zaalverhuur. In onze professionele keuken worden dagelijks maaltijden bereid door onze koks. Vers, voedzaam en zoveel mogelijk rekening houdend met de Urker gerechten. U kunt van deze heerlijke maaltijden genieten in het restaurant van Talma Haven of in het restaurant van Talma Het Dok. Ook niet-bewoners zijn welkom om aan te schuiven. De maaltijd wordt om 12.00 uur opgediend en wordt begonnen met gebed en gezamenlijk afgesloten met een lezing uit een bijbels dagboek. 

Daarnaast zijn er regelmatig andere activiteiten in de restaurants, zoals een ontbijtochtend, themamaaltijd voor 55-plussers, open tafel voor buurtbewoners etc. 

Ook voor het vieren van een verjaardag of jubileum bent u als 55-plusser bij Talma Urk aan het juiste adres. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en kunnen de volledige catering voor u verzorgen. U kunt gebruik maken van het restaurant of één van de andere zalen. Er is een geluidsinstallatie met microfoon, een beamer en een projectiescherm.

De keuken van Talma Urk staat onder strenge controle van diverse keuringsdiensten. De gemiddelde scores bij de controles ligt rond de 9,5. Hiermee behoort de keuken van Talma Urk tot de beste instellingskeukens van Nederland.

Het weekmenu bevat uitgebalanceerde maaltijden waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het aanbod van het seizoen en de wensen van de cliënt. Het menu biedt ook keuzemogelijkheden om zelf een maaltijd naar eigen smaak samen te stellen.

 

Restaurant

Talma Haven heeft een prachtig groot restaurant dat gebruikt wordt voor ontbijt, koffie, warme maaltijden, activiteiten etc.

Eigen keuken

Talma Urk beschikt over een eigen professionele keuken en gediplomeerde koks. Met uiterste zorg worden hier de maaltijden samengesteld, waarbij veel aandacht wordt besteed aan hygiëne en gezondheid. De keuken en procedures voldoen aan de stengste kwaliteitseisen. Uit de controles blijkt dat de keuken van Talma Urk tot de beste instellingskeukens van ons land behoort.

Tafeltje dekje

Zorgcentrum Talma Haven bereidt dagelijks gezonde, verse en gevarieerde maaltijden voor het project 'Tafeltje Dekje'. Dit project is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen. Samen met het professionele team van koks en personeel van Talma Haven zorgen de vrijwilligers er voor dat u kunt genieten van een smakelijke warme maaltijd. De maaltijden worden dagelijks in warmhoudbakken bezorgd tussen 11.30 en 12.00 uur. Bent u 55-plus en woont u op Urk of in de directe omgeving van Urk, dan kunt u gebruik maken van de service van 'Tafeltje Dekje'. Aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Caritas, telefoon: 0527-683346.

Kosten

U kunt van onze maaltijden gebruik maken in ons restaurant tegen een vergoeding van 7,95 euro per keer. Dit kan middels maaltijdbonnen, die te koop zijn bij de receptie of middels automatische incasso. De maaltijden van ‘Tafeltje Dekje’ kosten ook 7,95 euro per keer. Betaling is alleen mogelijk middels automatische incasso.