Talma Wonen + Zorg Talma Wonen + Zorg

Zowel in Talma Haven als in Het Dok zijn mogelijkheden voor kortdurende opname en vakantieopname. Hiervan kan gebruik gemaakt worden als de cliënt tijdelijk extra zorg nodig heeft. 

 

Herstelzorg

Komt u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum en kunt u zich nog niet zelfstandig redden? Dan bent u welkom bij Talma Urk en kunt u gebruik maken van onze herstelzorg. Deze zorg is gericht op terugkeer naar huis. Uw huisarts of medisch specialist uit het ziekenhuis geeft hiervoor een indicatie (ELV). Naast professionele verzorging en verpleging op maat, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die onze locaties bieden. Voor deze zorg bent u verzekerd via uw ziektekostenverzekering. Neem voor meer informatie contact op met onze cliëntadviseur, tel. 681735.  

Respijtzorg 

Gaat uw mantelzorger op vakantie? Of wilt u zelf even bijtanken?  Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons complete zorg- en welzijnsaanbod door middel van respijtzorg. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot een warme maaltijd in het restaurant. Neem voor meer informatie contact op met onze cliëntadviseur, tel. 681735. Voor een tijdelijke indicatie neemt u contact op met de WMO-consulent via tel. 683346 (Caritas Urk) of 689868 (Gemeente Urk).