Talma Wonen + Zorg Talma Wonen + Zorg

Zowel in Talma Haven als in Het Dok zijn mogelijkheden voor kortdurende opname en vakantieopname. Hiervan kan gebruik gemaakt worden als de cliënt tijdelijk extra zorg nodig heeft. 

 

Herstelzorg

Komt u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum en kunt u zich nog niet zelfstandig redden? Dan bent u welkom bij Talma Urk om verzorgd te komen logeren. Naast professionele verzorging en verpleging op maat, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die onze locaties bieden. Uw huisarts kan deze zorg bij de wijkverpleegkundige of cliëntadviseur aanvragen. Voor deze zorg bent u verzekerd via uw ziektekostenverzekering. Neem voor meer informatie contact op met onze wijkverpleegkundigen, tel. 681735 of 745835 (dit laatste nummer is 24 uur per dag bereikbaar). Of bel met onze cliëntadviseur, tel. 681735.

 

Respijtzorg 

Gaat uw mantelzorger op vakantie? Of wilt u zelf even bijtanken?  Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons complete zorg- en welzijnsaanbod. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot een warme maaltijd in het restaurant. Neem voor meer informatie contact op met onze cliëntadviseur, tel. 681735.